Hoe werkt de LbnK

De LbnK is een vereniging zonder accommodatie. Via deze website vind je alle informatie die nodig is om gezellig met elkaar te sporten: het laatste nieuws, de activiteiten en de sportieve agenda.

Je hoeft niet af te spreken om toch samen te kunnen sporten. Per sportonderdeel hebben we vaste sport- of trainingstijden, waar je van harte welkom bent. Het principe is heel eenvoudig. We sporten met wie er dan is. Je hoeft je niet aan of af te melden en neem gerust andere sporters mee. Onder Sporten vind je alle informatie over de sportonderdelen en onder Agenda zie je de sport- en trainingstijden.

Als je het leuk vindt en vaker met bepaalde trainingen mee wilt doen, dan kun je ook worden toegevoegd aan de WhatsApp-groep van de betreffende sport. Via deze weg hoor je het als er onverwachte wijzigingen of afgelastingen zijn.

Het belangrijkste is dat je plezier beleeft aan het sporten en wij vinden het leuk als je die fijne ervaringen met ons deelt. Stuur een foto in of schrijf een stukje en wij zorgen ervoor dat het op de site onder Nieuws wordt gepubliceerd.

De LbnK is een vereniging en dat betekent dat je ook lid kunt worden. Maar ook als niet-lid, ben en blijf je van harte welkom. Waarom zou je dan lid worden? Het voordeel voor jou is dat je tegen gereduceerd tarief een clubtenue kunt aanschaffen en dat je altijd op de hoogte wordt gehouden van onze activiteiten. Het voordeel voor ons is dat wij sportieve activiteiten en trainingen kunnen organiseren en de website kunnen blijven onderhouden.

Wil je meer weten? Ga dan naar de pagina Lidmaatschap en de pagina Clubtenue of neem contact met via info@lbnk.nl