Hart van Holland Loop 6 september 2023

Het was dit jaar weer een mooie editie met veel meer deelnemers dan in 2022: meer dan 50 bij de jeugdlopen van 1,1 en 2,2 km en 90 bij de prestatielopen van 5,5 en 10 km. De eerste prijzen werden gewonnen door: Elize van Engen en Manoah Hoogendoorn (1,1 km), Rafael Hoogendoorn en Loviene (2,2 km), Bernard Westeneng en Charlie haye (5,5 km) en Mike Turenhout en Evelien van Leeuwen (10 km). De snelste Kockenezen waren Tim Kool en Annemien Nap (5,5 km) en Sander Looijmans en Bernadette Vianen (10 km). Maar minstens zo mooi waren de finishes van de deelnemers die voor het eerst een wedstrijd liepen. Bij heerlijk nazomerweer werd er na afloop nog volop genoten van een hapje en een drankje. Met dank aan alle sponsoren en vrijwilligers voor hun bijdragen! Als je nog wilt nagenieten, zijn hier de foto’s en video’s.

Fotograaf: Arno van Vliet

Fotograaf: Isabel Veenis

Foto’s Jill den Dekker (prestatielopen 5,5 en 10 km)

Foto’s Jill den Dekker (jeugdloop)