Starters gestart!

Op 28 maart is de startersgroep 2023 gestart. Maar liefst 20 deelnemers hebben zich aangemeld en daarvan konden we er de eerste avond al 15 begroeten. De verschillen tussen de lopers zijn groot, zoals eigenlijk ieder jaar. Lopers die in het verleden al (veel) hebben gelopen en lopers die nu voor het eerst kennismaken met het hardlopen. Daarom is het fijn dat we met twee trainers zijn en links én rechts aandacht kunnen geven.

Leuk dat er ook dit jaar weer Oekraïense en Eritrese dorpsgenoten meedoen!

De trainingen worden bewust heel rustig opgebouwd. Zo blijft alles heel en blijft het leuk.

Er is nog steeds plek, dus als je zelf zin hebt om aan te haken of zo iemand kent: kom maar op! Of loop een stukje met ze mee als je starters tegenkomt tijdens hun eigen trainingen op donderdag of zaterdag.