Begin met hardlopen met de LbnK!

Wil je laagdrempelig en samen met anderen beginnen met hardlopen? Ben je al eerder gestart en wil je nu doorzetten? Of ken je iemand die dat eigenlijk wel zou willen? Geef het door!

Doe mee met de startersgroep! Start op dinsdag 28 maart bij de LbnK. In 13 weken bouw je je conditie en techniek op om een half uur te kunnen hardlopen. Als je de smaak te pakken hebt, ben je ook daarna méér dan welkom om mee te blijven hardlopen.

De trainingen beginnen rustig en je wordt op de dinsdagavonden begeleid door hardlooptrainers. Alle trainingen zijn in het dorp.

We starten op de dinsdagavonden om 19.30 met inlopen (wandelen) en om 19.45 met een gezamenlijke warming-up. Daarna gaan de starters aan de slag met hun eigen programma: enkele krachtoefeningen, loopoefeningen en afwisselend rustig hardlopen en wandelen. De trainingen duren ongeveer een uur. Daarnaast krijg je tips mee om nog twee keer in de week afwisselend te hardlopen en te wandelen. Zo bouw je snel en blessurevrij je conditie op.

Aan het einde van de starterstrainingen ontvangen alle starters gratis een loopshirt van de LbnK! En als je dat leuk vindt, loop je op 27 juni onder luid applaus naar de finish van de Hart van Holland Loop op het Driestammenplein! Dan wéét je dat je het kunt ook al heb je het nog nooit gedaan.

Doe je mee? Meld je aan via info@lbnk.nl en we houden je op de hoogte. Heb je al loop- of sportervaring? Gewoon meedoen! Bij de Lbnk kan iedereen op zijn eigen niveau trainen.