LbnK Bruggenrace, donderdag 6 september 2018

Op donderdag 6 september 2018 is er weer de LbnK Bruggenrace, een zwemevenement van 2,3 km in het buitenwater van de Portengense Brug naar de Witte brug in Kockengen. Maximaal 30 deelnemers, vol is vol. Je kunt je aanmelden via ed@lbnk.nl of via de Bruggenrace app. Veel deelnemers van vorig zijn opgenomen in deze app. Mits er nog ruimte is kan inschrijving ook op de dag zelf. De deelnemers zonder voorinschrijving melden zich op 6 september om 17:45 uur op de Driestammenweg. Deelnemers met voorinschrijving kunnen zich melden om 18:00 uur. De deelnemers ontvangen een genummerde badmuts. De zwemmers worden om 18:15 uur naar de start gebracht. De start is om 18:30 uur. Na afloop is de prijsuitreiking en mogelijkheid voor een versnapering in het Lokaal (bij de start). Er is gelegenheid tot omkleden. Er is geen gelegenheid tot douchen. Neem te allen tijde een wetsuit mee. Informatie over waterconditie worden voor aanvang doorgegeven.

Wil je ook meedoen, geef je dan snel op! Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname.

Met dank aan de Regiobank voor het mede mogelijk maken van dit evenement.

De organisatie.