Verslag De Halve van De Haar 2018

Tweede Paasdag staat voor velen in het teken van De Halve van De Haar. Zo’n groot hardloop evenement op een steenworp afstand van Kockengen, dat moet garant staan voor een groot aantal deelnemers van onze prachtige vereniging. Vol goede moed maar met slecht weer in het vooruitzicht gingen we richting Haarzuilens. Toch maar de auto pakken i.v.m. het weer.

Parkeren bij de poort van het kasteel, pffff! Wat een rot stuk lopen naar de start, en de eerste moet al over een kwartier starten! Snel doorlopen en Tim Hoogendoorn succes wensen voor zijn eerst wedstrijd, de 5km!

HalvevdHaar1

Nadat Tim gefinished was moesten wij ons toch echt naar het startvak begeven. Eenmaal in het startvak werden de afspraken gemaakt. ‘de eerste km-ers rustig aan’, ‘loop jij het eerst stuk voor? Pak ik daarna over’……. na het startschot verdwenen al deze afspraken als sneeuw voor de zon en was het ieder voor zich!

Na de finish heerlijk genoten van een biertje terwijl anderen zich in het zweet werkten op de 21 van De Haar. Voldaan vertrokken we met zijn allen weer richting Kockengen!

Wederom top georganiseerd daar in Haarzuilens, waar een klein dorp groot in kan zijn. Tot volgend jaar!

Tim, Edward, Hans, Patrick, Marcel en Wietse

Uitslagen LbnK’ers

21,1 km Lia Kuijf 1:58:13
10 km Wietse Bouman 45:01
10 km Hans Herngreen 46:16
10 km Patrick Spoel 48:25
10 km Edward de Hoop 51:10
10 km Marcel Blom 53:17
10 km Wil van Voskuilen 54:21
10 km Louise Blom 57:32
5 km Tim Hoogendoorn 25:19 (aankomend lid)

Geschreven door Wietse Bouman

HalvevdHaar1