Sylvesterloop en Rommel in de polder 2017

Op zaterdag 30 december 2017 gaan we het LbnK jubileumjaar afsluiten met de traditionele Sylvesterloop en de MTB-rit Rommel in de polder. Net als vorig jaar staan er na afloop bij Maurik en Daphne (Veenkade 5) voor iedereen oliebollen, warme chocolademelk, gluhwein en andere drankjes klaar om alvast in de stemming te komen voor Oud en Nieuw. Het vertrekpunt voor de hardlopers is Veenkade 5 en voor de MTB-ers de Sportweg. De vertrektijd voor beide disciplines is 14:30 uur. Er zijn weer prachtige routes en om 16:00 uur eindigen we thuis bij Maurik en Daphne om gezellig even na te borrelen. Ook als je niet meeloopt of meefietst ben je natuurlijk van harte welkom om na afloop om 16:00 uur gezellig aan te schuiven.

Kom ook en laten we dit jubileumjaar gezellig afsluiten!!

Bestuur LbnK