Lustrumjaar LbnK: Spinnend door Europa!

Spinning1

Ook dit jaar organiseert de LbnK samen met de Rabobank een spinningmarathon tijdens de jaarmarkt van Kockengen op zaterdag 9 september. Dit jaar is echter een heel bijzonder jaar. De LbnK bestaat 5 jaar, staat voor de 5e keer op de jaarmarkt en ondersteunt actief 5 verschillende sporten! Tijd voor iets extra’s!!!!!!

Dit jaar gaan wij samen met jullie spinnend door Europa. In vier blokken van een uur spinnen we van Italië (de Giro), door Frankrijk (de Tour) naar Spanje (de Vuelta) om in Oostenrijk (de Ronde van Oostenrijk) te eindigen. En ieder uur is er speciale aandacht voor het betreffende land, met muziek en hapjes en drankjes voor de spinners. Jij doet toch ook mee? Dit mag je niet missen!

Ieder jaar organiseren wij met de Rabobank een spinningmarathon voor een goed doel of voor een aan Kockengen gelieerde organisatie. Omdat dit jaar voor ons speciaal is, wij bestaan immers 5 jaar, gaat dit jaar de opbrengst naar de organisatie van onze jubileumcommissie die daarvan sportieve activiteiten gaan organiseren om ons jubileum extra, met de sporters in Kockengen, te kunnen vieren.

Wat ooit  begonnen is met 4 sportvrienden die iedere week met elkaar hardliepen is in 5 jaar tijd uitgegroeid tot een bloeiende vereniging met bijna 200 leden. De 5 hoofdsporten zijn: hardlopen, fietsen, zwemmen, schaatsen en skeeleren (of een combinatie zoals duatlon of triatlon) en iedereen vanaf 16 jaar is van harte welkom om met ons mee te sporten of te trainen. Om mee te sporten hoef je geen lid te zijn. Natuurlijk mag je lid worden, ook al sport je niet. Het lidmaatschap is 15 euro per jaar! Voor meer info over onze vereniging: www.lbnk.nl

Maar vergeet vooral niet: spin met ons mee! Geniet van de muziek, hapjes en drankjes terwijl instructeur Erwin Klein je sportief door de grote rondes van Europa leidt. Er zijn 20 fietsen en er wordt gespind in blokken van 1 uur, van 11:00 tot 15:00 uur. Je kunt je nu opgeven via info@lbnk.nl. Geef dan aan in welk blok of blokken je wilt spinnen. De donaties kun je doen op de dag zelf bij de kraam.

Jij doet toch zeker ook mee? Aarzel niet en geef je op!

Spinning2