Gerard Vianen Classic

Op donderdag 25 mei 2017 (Hemelvaartsdag) vindt de tweede editie plaats van de Gerard Vianen Classic. Deze tocht wordt door ons georganiseerd. Een wielertocht ter ere van onze sportheld Gerard Vianen die dwars door het Groene Hart voert. De start en finish zijn op de Sportweg in Kockengen. Tussen 09.00 uur en 11.00 uur kan er worden gestart.  De opbrengsten van de Gerard Vianen Classic gaan naar een goed doel. In overleg met de familie Vianen is ook voor 2017 gekozen voor de Daniel den Hoed Stichting.

De voorinschrijving van de Gerard Vianen Classic start op 22 februari 2017. Inschrijven kan ook op de dag zelf. De deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden, 60 of 100 kilometer. Dit jaar is er ook een familietocht van 35 kilometer waaraan voor deelnemers op een gewone fiets of E-Bike.

Gerard Vianen is onze sportheld en was een hele goede wielrenner. Op de pagina Gerard Vianen vindt u de verhalen, mediaberichten en foto’s over deze bijzondere sportman.

Heb je je nog niet opgegeven doe dit dan snel via http://www.gerardvianenclassic.nl/!