Presentatie van Camiel Denis over slim trainen en voeding goed bezocht

Afgelopen vrijdagavond 31 maart heeft Camiel Denis zijn presentatie over slim trainen en voeding gehouden. Camiel heeft verteld over de D-zones en hoe je daarin moet training. Slim trainen doe je op basis van de juiste keuzes. Keuzes in doelen en keuzes voor een goede arbeid-rust verhouding. Om de juiste intensiteit van training te objectiveren helpt het zeker om op hartslagzones te trainen. Wat de LbnK’ers het meest onthouden hebben over de voeding is dat het drinken van koffie met cafeïne helpt, tenminste als je lichaam hier niet aan gewend is.

Dit was de tweede activiteit van het jubileum jaar. Deze informatieve avond was druk bezocht! Hierna volgen een aantal gewone activiteiten zoals de bike-run. Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door het Rabo Dichtbijfonds.

We willen Camiel van Admotion bv Webtrainer bedanken voor zijn verhaal en het beantwoorden van de vragen. Ook bedanken we de ESDO voor hun gastvrijheid.

Slim trainen tabel
trainingszones
rabo-dichtbijfonds