5e editie bike-run

Op 17 april is het dan eindelijk weer zover: de opening van het nieuwe LbnK seizoen met de traditionele bike-run op de Bosdijk. Dit seizoen alweer voor de 5e keer.

Met de LbnK Bike-Run wordt het sportieve zomerseizoen 2017 geopend. De Bike-Run bestaat uit twee onderdelen: een individuele wielertijdrit over 12 km en een looptraject van 5 km. In koppels wordt gestreden om de felbegeerde LbnK wisselbeker. De wielrenner begint, de hardloper finisht. Het koppel met de snelste overall tijd is de winnaar van de beker en uiteraard de eeuwige roem. Triatleten kunnen meedoen en doen beide onderdelen maar kunnen niet in aanmerking komen voor de wisselbeker. Deze is bestemd voor het snelste koppel.

Dit jaar kun je je alleen individueel opgeven. Je wordt aan elkaar gekoppeld door loting. We hopen zo meer gelijkwaardige teams te krijgen. Dit evenement wil je natuurlijk niet missen! Geef je snel op.

Opgeven voor 14 april bij dennis@lbnk.nl

BikeRun2017