31 maart: Presentatie Camiel Denis over slim trainen en voeding

Vrijdagavond 31 maart 2017 hebben wij Camiel Denis uitgenodigd om aan de LbnK duursporters een presentatie te geven over Slim trainen en de invloed van voeding op de sportieve prestatie. De presentatie zal worden gehouden in de kantine van tennisvereniging LT Kockengen aan de Sportweg. Een aanrader voor iedere duursporter die zijn prestatie wil verbeteren. Het tijdsschema van deze avond ziet er als volgt uit: 19.15 uur:       inloop onder het genot van een kopje koffie of thee19.30 uur:       presentatie van Camiel21.00 uur:       gelegenheid tot het stellen van vragen21.15 uur:       napraten en gelegenheid om wat te nuttigen22.00 uur:       einde De presentatie is geschikt voor alle (duur)sporten die bij de LbnK worden beoefend! In het kader van het 5-jarig jubileum van de LbnK zullen door het jaar heen extra activiteiten en clinics worden georganiseerd. Deze presentatie is één van deze activiteiten. Wij zouden het echt hartstikke leuk vinden als jij hierbij aanwezig kunt zijn. Kom jij ook? Aarzel niet en geef je op via ko@lbnk.nl! In onderstaand bericht lees je meer over Camiel en zijn werk als coach voor AdMotion bv-WebTrainer. Met sportieve groet, Bestuur LbnKSlim trainen Slim trainen doe je op basis van de juiste keuzes. Keuzes in doelen en keuzes voor een goede arbeid-rust verhouding. Om de juiste intensiteit van training te objectiveren helpt het zeker om op hartslagzones te trainen. Het hoe en waarom vertel ik je vrijdag 31 maart om 19.30u in Kockengen bij de bijeenkomst van LbnK. 

Slim trainen tabel

Ik (Camiel Denis) werk als coach voor AdMotion bv-WebTrainer. Hier begeleiden we wielrenners op alle niveaus. Jong en oud en van beginner tot professional. Ook triatleten kloppen bij ons op de deur voor trainingsschema’s met daarbij een nadruk op het wielergedeelte. Het bedrijf wordt geleid door Adrie van Diemen. Hij was verantwoordelijk voor de training, begeleiding en testen van de renners van het succesvolle Team Garmin van 2008 tot 2014 Van Diemen verzorgde de persoonlijke coaching van oa Christian Van de Velde die in 2008 in de Tour de France als 4e is gefinisht. De tijdrijder David Millar, de top sprinter Tyler Farrar en Dan Martin, de winnaar van de Ronde van Catalonië en de top klassieker Luik Bastenaken Luik en Giro winnaar Ryder Hesjedal.Hij heeft ook acht jaar ervaring als trainer en begeleider van de Rabobank Wielerploegen voor junioren en amateurs en heeft daarnaast gewerkt met de wereldkampioenen Greg LeMond en Danny Nelissen. Tevens is Adrie vast auteur van het wielermagazine Fiets. Ikzelf ben in 2010 bij WebTrainer gaan werken na mijn studie bewegingswetenschappen in Maastricht en na 10 jaar ervaring als wedstrijdrenner als top amateur.Ik neem inspanningstesten af en gebruik de resultaten hiervan om mensen verder te helpen met hun trainingen meestal in voorbereiding op een event. De avond op vrijdag 31 maart bestaat uit een presentatie waarbij er uiteraard ruimte is voor vragen. WebTrainerCamiel Denis