Nieuwe kleding voor de LbnK

_E350862
_E350851

Wie afgelopen zaterdag het clubhuis van de LT Kockengen betrad, kreeg het idee dat hij in een postorderbedrijf verzeild was geraakt. Overal lag kleding, 
orderpickers liepen hardop pratend met lijstjes langs tafels waar felgekleurde sportkleding in stapels was neergelegd en op en voor het podium werden zakken leeggeschud en werden bestelcontroles uitgevoerd. Een geoliede machine was het. Niets wees erop dat deze mensen in het dagelijks leven heel andere werkzaamheden uitvoeren

Het begon allemaal met een pasavond op 26 oktober bij Bike Center in Woerden. Het was een komen en gaan van LbnK-sporters die vele bestellingen plaatsten. In totaal waren er ongeveer 90 LbnK’ers die een of meerdere setjes hebben aangeschaft. Ed heeft de volledige administratie hiervan georganiseerd en dat leidde tot een enorme bestelling bij onze kledingleverancier Vitesse. De verwachting was dat de kleding ergens in januari zou worden geleverd. We waren dan ook aangenaam verrast toen er afgelopen donderdag zeven dozen met kleding werden afgeleverd. Mooi op tijd voor onder de kerstboom!

_E350852
_E350853

En wat voor kleding! Het ziet er allemaal weer buitengewoon gelikt uit. Bij deze bestelling kent alle kleding hetzelfde ontwerp van Gerrit Vermeulen met de kleur rood bovenaan. Iedereen is vol lof, en terecht. Bedenk even hoe de dinsdagavonden er straks uit gaan zien in Kockengen: een golf van sporters in LbnK-tenue overspoelt het dorp. Je valt dan op als je geen LbnK-tenue aanhebt. En uit ervaring weet ik dat ook de kwaliteit van de kleding geweldig is. Hoe vaak je het ook wast, het blijft goed en strak.

Mede dankzij Sonja, Corrie, Sabrina en Tess is het gelukt om alle kleding uit te sorteren, de orderlijsten te checken, de bestellingen per persoon te verzamelen en te controleren.  Vanaf 15.00 uur werd de kleding door de leden opgehaald en tas na tas verdween van het podium in handen van de gelukkige eigenaar. Er was nog een wedstrijdje gaande wie de meeste lidnummers van de leden uit zijn hoofd wist, maar we moesten allemaal onze meerdere erkennen in Ed.