Zevenheuvelenloop 15 November 2015

ZHL1

De wekker gaat en ik hoor de wind buiten te keer gaan. 

Nadat we de sporttas hadden ingepakt, gingen Maarten en ik richting de Sportweg. Daar kwamen steeds meer lopers heen die meeliepen in Nijmegen om de heuvels te trotseren met de najaarsstorm.
Omdat er spoorwegwerkzaamheden waren in Breukelen hebben we besloten de trein vanaf Vleuten te nemen. We hadden bijna een treincoupe met LbnK-leden.

Maurik, Patrick, Wietse, Jos, Marcel, Hetty, Nico, Rob, Arno, Hans, Marieke (staat niet op de foto), Ries, Anita, Bea en  supporter Maarten (zonder buurman) .

Onderweg heb ik bijna iedereen voorzien van een regencape en Wietse van speldjes, bij aankomst in Nijmegen hebben we eerst even staan schuilen in de stationshal. Het regende zo hard: als het zo doorging zou het een zware loop worden. De buienradar werd bekeken en het zou gauw droog worden.

ZHL2

Eerst koffie drinken in ons vaste café en even gezellig bijpraten, welke tijd wil jij lopen, in welk startvak sta jij? En zo gaat iedereen richting zijn of haar startvak. Intussen was het gelukkig droog geworden. Er waren een paar nieuwe lopers bij en dan even de weg wijzen waar we starten, eerst de tassen afgegeven dan wachten op het startschot.

Voorafgaand aan de loop was er één minuut stilte i.v.m. de aanslagen in Parijs.

Ik stond samen met Marcel en Jos in startvak rood, na de start liep iedereen op zijn eigen tempo, onderweg werden we flink aangemoedigd door publiek en gezellige muziekgroepen, iedereen is zo enthousiast. Het grootste gedeelte van de route hebben we droog gehouden, maar vlak voor de finish begon het weer zachtjes te regenen.

ZHL3

Gauw droge en warme kleren aantrekken en op naar café de Buren. Daar stonden de snellere lopers al op  ons te wachten en ze zaten al aan een lekker biertje, een soort van cooling down (voor mij was de cooling down erg zwaar hahaha). We hebben ondanks het weer allemaal goede tijden gelopen.

Iedereen ging op zijn eigen tijd weer met de trein richting Kockengen, op naar volgend jaar met nog meer lopers en zeker ook meer supporters.

Miss B.

Tijden Zevenheuvelenloop 2015

Maurik van den Haak  59.44

Rob Fokker  1.06.22

Wietse Bouman  1.11.13

Hans Herngreen  1.11.47

Arno Rodenburg  1.12.27

Patrick Spoel  1.14.10

Marcel Blom  1.17.47

Ries van Zanten  1.22.12

Bea Koster  1.23.28

Marieke Versloot  1.23.30

Hetty de Bruin  1.27.35

Jos Oosterom  1.28.43

Nico Weiland  1.31.02

Jos van Kollenburg  1.34.12

Anita van Zanten  1.46.51