MAANDAG 26 OKTOBER 2015: LBNK CLUBTENUE PAS- EN BESTELAVOND

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is het zover. Op maandagavond 26 oktober organiseert de LbnK bij Bikecenter in Woerden een pas- en bestelavond voor het LbnK clubtenue. Daarnaast zullen er deze avond presentaties worden gegeven over sportvoeding, verzorgd door PowerBar en presentaties over fietsonderhoud door monteurs van Bikecenter.

Je bent vanaf 19.00 uur van harte welkom om de kleding te komen passen en te bestellen en de presentaties bij te wonen. De avond duurt ongeveer tot 22.00 uur. Namens onze kledingleverancier Vitesse zal Henk van den Hurk op deze avond aanwezig zijn om je te assisteren en te adviseren bij het passen en bestellen van de kleding.

Het uitgangspunt is de leden de mogelijkheid te bieden om tegen gereduceerde tarief een LbnK clubtenue aan te schaffen. Op additionele bestellingen, zoals bijvoorbeeld een extra broekje of shirtje of attributen uit het additionele assortiment, is de normale prijs van toepassing (geen gereduceerd tarief).

De enige wijziging die zich heeft voorgedaan is dat we qua kleurstelling zijn overgegaan op één uniform tenue voor alle disciplines. Dit is de kleurstelling van het huidige wielertenue (van boven naar beneden: rood, geel, blauw). De maatvoering is ongewijzigd gebleven. Mocht je dus in het verleden al een clubtenue hebben aangeschaft, waarvan de maat goed is en je wilt opnieuw bestellen, dan hoef je in principe geen kleding meer te passen. Uiteraard hopen we dat je dan wel naar Bikecenter komt om het bestelformulier in te vullen (er is ook een additioneel assortiment) en de leuke presentaties te bezoeken.

De volgende clubkleding kan worden besteld voor hardlopen (h), wielrennen (w), skeeleren (s), schaatsen (sch) en triatlon (t). Op elk extra kledingstuk dat besteld wordt uit dit assortiment, is het normale tarief dus van toepassing:

Clubkleding

 • Korte broek (h/w/s)
 • Lange broek (h/w/s/sch)
 • Shirt korte mouw (h/w/s)
 • Shirt lange mouw (h/w/s/sch)
 • Winterjack (w/sch)
 • Loopjack (h)
 • Windbreaker (h/w/s)
 • Trisuit (t)

Additionele assortiment (normale tarief):

 • Mouwstukken
 • Beenstukken
 • Sokken
 • Bandana

Momenteel worden de laatste berekeningen gemaakt. De verwachting is dat de prijslijsten na dit weekend naar jullie toegestuurd kunnen worden. De prijzen die hierop staan zijn zo exact mogelijk. De definitieve prijzen kunnen nog afwijken omdat dit uiteindelijk afhankelijk is van het aantal bestellingen.

Als je clubkleding bestelt, vul je op de pasavond een bestelformulier in. Hierop staan de aantallen en de maten. Na verwerking ontvang je per mail je bestelformulier retour. De bestelling is dan definitief en je kunt a.d.h.v. dit formulier straks je geleverde bestelling controleren. Zoals de stand van zaken nu is, liggen wij op schema om de kleding begin januari 2016 te leveren.

Op maandagavond 26 oktober is Gerard Bouman van Bikecenter onze gastheer. Uiteraard hopen wij dat het een gezellige en drukke avond gaat worden. Het is wel belangrijk voor ons en Gerard om een inschatting te kunnen maken van het aantal sporters dat aanwezig zal zijn op deze avond. Laat ons dus weten of je komt (of niet komt). Dit kan door een berichtje te sturen naar info@lbnk.nl.

Tot maandag 26 oktober 2015!

Met sportieve groet,

Bestuur van de LbnK
Ko, Robert, Ed, Marla en Patrick

Noteer in je agenda:

Pas- en bestelavond LbnK clubtenue
Datum:         Maandag 26 oktober 2015, van 19.00 uur tot 22.00 uur
Locatie:        Bikecenter Woerden, Korenmolenlaan 4B in Woerden
Presentatie: Sportvoeding en fietsonderhoud