Zondag 13 september: Toertocht Kockengen – Maastricht

vrijthof

Op zondag 13 september wordt voor de 3e keer de toertocht Kockengen – Maastricht gefietst. De afstand is ongeveer 220 km. Het is een prachtige toertocht die door het Brabantse land gaat en door Belgie om vervolgens op het Vrijthof in Maastricht te eindigen. Bijgaand tref je de link naar de route aan: http://www.afstandmeten.nl/index.phpd=1608537.

Het vertrek is om 07.00 uur vanaf de Sportweg in Kockengen. Onderweg wordt in Oisterwijk koffie gedronken, dat is ongeveer na 100 km en wordt er in Bergeijk geluncht. Eenmaal aangekomen in Maastricht zullen we een welverdiend biertje drinken en een hapje eten op het Vrijthof. De terugreis gaat met de trein. De verwachte thuiskomst zal ongeveer rond 22.00 uur zijn.

Omdat we door Belgie fietsen en met de trein terug gaan is het handig om je paspoort en OV-kaart mee te nemen. Heb je geen OV kaart dan kun je er een voor een dag kopen op het station in Maastricht. Neem voldoende drinken en eten mee voor onderweg.

Nogmaals het is een fantastische tocht en absoluut een aanrader.

Ga je mee? Laat het dan even weten en stuur een berichtje naar ed@lbnk.nl.

Groet,

Ed