Donderdag 3 september: 1e LbnK Bruggenrace

_E353471

Op donderdag 3 september 2015 organiseert de LbnK voor de eerste maal de LbnK Bruggenrace. Een zwemevenement in de Heicop over een afstand van ongeveer 2 kilometer. De start is om 19.00 uur vanaf de Portengense Brug en de finish is bij de Witte ophaalbrug bij het Driestammenplein in het centrum van Kockengen.

Natuurlijk is het al een geweldige prestatie als de deelnemers deze afstand weten te volbrengen, maar er zijn ook prijzen te winnen. Bij zowel de dames als de heren is er voor de 3 snelste een beker die je mag houden en voor de winnaar de LbnK Bruggenrace wisselbeker.

De deelnemers verzamelen om 18.30 uur op het Driestammenplein. Daar is gelegenheid om de zwemkleding aan te trekken. Vervolgens worden de deelnemers per auto gebracht naar de Portengense Brug, waar om 19.00 uur het evenement begint. De zwemmers worden tijdens de tocht op het water met een boot begeleid door de brandweer en de EHBO en vanaf de kant door diverse vrijwilligers.

Er wordt gezwommen in de Heicop en langs de hele zwemroute kun je dus met de zwemmers meelopen. Zo is de wedstrijd voor een ieder te volgen en hebben de zwemmers hun vaste supporters altijd dicht in de buurt. Iedereen is van harte welkom om op deze wijze de zwemmers aan te moedigen.

Na afloop is er voor de zwemmers gelegenheid om te douchen en om te kleden. In het Lokaal zullen de prijzen worden uitgereikt en gaan we met z’n allen nog wat drinken en nagenieten.

Noteer de datum dus in je agenda: donderdag 3 september Bruggenrace.

Tot donderdag.