Zaterdag 20 juni: Utrechtse Heuvelrug rit (100 km)

Zaterdag 20 juni wordt door de LbnK de Utrechtse Heuvelrug rit gereden. Een tocht van 100 km over de mooiste wegen en weggetjes tussen Driebergen en Rhenen, uitgezet door Wout van Vreeswijk. Veel vals plat en vol met leuke klimmetjes. Een fantastische tocht die je niet mag missen.

Het vertrek met de auto is om 08.00 uur vanaf de Sportweg in Kockengen. De start van de tocht is om 09.00 uur in Driebergen vanaf De Woerd, de parkeerplaats bij de korfbalvereniging (onder aan de afslag Driebergen rechtsaf en vervolgens bij het 1e stoplicht weer rechts). Als je rechtstreeks gaat, zorg dan dat je om 09.00 uur in Driebergen op de parkeerplaats bent.

Halverwege de tocht, na de beklimming van de Grebbeberg, is het tijd voor koffie met gebak.

Nogmaals een tocht die je niet mag missen door het wonderschone landschap van de Utrechtse Heuvelrug.
Wil je ook mee, laat het dan even weten. Dit kan via de fiets app of middels een berichtje aan wout@lbnk.nl