RABO Fietsdag

Op zaterdag 13 juni vond voor de 2e maal de RABO fietsdag plaats. Een mooie gelegenheid voor iedereen om geld bij elkaar te fietsen voor haar/zijn favoriete stichting, vereniging of school.

Net als vorig jaar had de LbnK zich ook aangemeld voor dit evenement. In een oproep hadden wij aan onze leden gevraagd om deze gelegenheid vooral niet voorbij te laten gaan en dat wij het leuk zouden vinden als de LbnK-ers om 09.00 uur van start zouden gaan vanaf de Sportweg om te fietsen voor haar/zijn favoriete afstand en doel.

’s Morgens om 09.00 uur was er dan ook een grote delegatie LbnK-ers. Na het maken van de groepsfoto ging een ieder van start. Niet alleen LbnK-ers maar ook kinderen en familie deden mee met de tocht. In de loop van de dag zijn er nog meer fietsers gestart om voor de LbnK te rijden (met dank aan Zwarte Brigade en Woerden). Daar zijn wij natuurlijk trots op en erg blij mee. De routes waren uitstekend uitgezet en onderweg was er gelegenheid genoeg om even op te steken.

Rabo

Bij deze iedereen die voor de LbnK heeft gefietst en alle LbnK-ers die voor andere stichtingen, verenigingen of scholen hebben gefietst: bedankt dat jullie aan dit fantastisch evenement van de Rabobank hebben deelgenomen.

Volgend jaar doen we zeker weer mee en proberen wij nog meer fietsers te mobiliseren.