LbnK en de Tour de France

Tour-de-France-2e-etappe

Zaterdag 4 juli gaat de Tour de France van start met de proloog in Utrecht. De 1e etappe is zondag 5 juli. Dat willen wij als LbnK niet missen! Het lijkt ons leuk om naar Oudewater te fietsen, daar het peloton aan te moedigen om vervolgens in Kockengen
naar de aankomst te kijken.

De bedoeling is om met zo’n groot mogelijke groep wielrenners te vertrekken om 13.00 uur vanaf de Sportweg. We fietsen naar Oudewater waar het peloton rond 14.30 uur wordt verwacht. Vervolgens fietsen we terug naar Ad Goes in Kockengen om daar op breedbeeld de aankomst te zien. Een en ander onder het genot van een hapje en een drankje. Er is al ruimte gereserveerd bij Ad. De deelnemers aan het zwem-, fiets- en loopevenement in Den Hoef kunnen dan uiteraard gewoon aanschuiven.

Dit wordt volgens ons heel gezellig, dus noteer 5 juli alvast in je agenda!

Overigens doen er een aantal LbnK-ers mee met de Tour de France toertocht op 28 juni. Een van de afstanden komt door ons mooie Kockengen. Dat is natuurijk fantastisch.

Met sportieve groet,

LbnK