Dauwzwemmen in De Koet gestart

_E353571

Met de seizoensopening van De Koet is ook het dauwzwemmen begonnen. Iedere donderdagochtend van 7.00 tot 8.00 uur kunnen er weer baantjes getrokken worden door vroege vogels. Ook dit seizoen is er op dit vroege tijdstip al een groep fanatieke LbnK’ers te vinden in De Koet.

Onder leiding van Joop werken zij ieder hun programma af en beginnen daarna fris en fruitig aan hun dag. Sommige zwemmers trainen voor een triatlon, sommige willen gewoon hun conditie verbeteren.

Het mag allemaal en iedereen is welkom! Joop maakt verschillende trainingsschema’s die je kunt volgen. Lukt dit nog niet, dan krijg je persoonlijk advies van Joop. Lijkt het je wat? Kom gewoon een keertje mee zwemmen! Voor meer informatie mag je ook altijd een mailtje sturen naar joop@lbnk.nl

Dauwzwemmen is een vaste activiteit van Zwembad De Koet. Als je mee wilt zwemmen moet je dus wel zelf een kaartje of abonnement kopen. Meer informatie hierover vind je op www.dekoet.nl

_E353414-1
_E353413-1
_E353455-1