Clinic curling op 1 februari

Curling

Soms zijn er sporten bij de Olympische Spelen waarvan je zegt: “Dat ziet er wel heel bijzonder uit”. Een van die sporten is zonder twijfel curling. Voor wie het niet kent, heel kort door de bocht is het jeu de boules op het ijs. Maar dat doet niet helemaal recht aan het bijzondere karakter van de sport. Dat zit hem namelijk ook in het vegen door twee secondanten om het ijs gladder te maken zodat de schijf nog wat harder gaat. Eigenlijk zie je het maar een keer in de vier jaar op tv, namelijk bij de Olympische Winterspelen, maar dan bekruipt je toch het gevoel van: “Eigenlijk zou ik dat ook wel eens willen doen”.

Boerenkool

Nou, dat kan! De LbnK organiseert op 1 februari een clinic curling op de Jaap Edenbaan in Amsterdam. De clinic is van 11.30 – 12.30 uur. Na afloop kunnen we aanschuiven bij de boerenkool. Als je wilt kun je daarna nog zonder extra kosten een aantal rondjes schaatsen. De kosten bedragen € 30,= voor het gehele programma, dus inclusief boerenkoolmaaltijd. Voor leden van de LbnK is dat € 25,=. Wil je alleen meedoen met curling en de boerenkool laten voor wat het is, dan kost dat € 15,= per persoon.

Heb je belangstelling, meld je dan voor 23 januari aan bij robert@lbnk.nl. Vermeld daarbij of je gaat voor het gehele programma of alleen meedoet met curling.

We hopen weer op een mooie opkomst!