30 November: Mountainbiken in Amerongen

Zondag 30 november, de laatste zondag van de maand, dan gaan we weer met zo’n groot mogelijke groep mountainbiken. Werd er vorige maand gereden in de Drunense Duinen, ditmaal is het rondom Amerongen. Uiteraard is iedereen weer van harte welkom om mee te gaan. Het vertrek is om 08.00 uur vanaf de Sportweg in Kockengen. Mocht je geen mountainbike hebben, maar wel mee willen dan kan dit, want je kunt een mountainbike huren.

De locatie in Amerongen waar de tocht begint is Bosrestaurant – Pannenkoekenhuis – ‘t Berghuis op de Veenseweg 28 in Amerongen (telnr 0343-451662). Het parkoers in Amerongen is 14 km lang, maar er is aansluiting met het parkoers in Leersum van 7 km. Hierdoor kunnen er afstanden naar keuze gereden worden: 14 – 21 -28 -35 -42 -49 km. De route wordt aangegeven. Bij terugkomst is het mogelijk om je mountainbike af te spuiten bij ‘t Berghuis. Na afloop willen we nog even met z’n allen wat drinken voor we weer naar huis gaan.

Als je een mountainbike wilt huren, geef dit dan zo spoedig mogelijk door. De reservering dient een week van tevoren gedaan te worden. De kosten voor de huur van een mountainbike zijn € 22,= (neem een legitimatiebewijs mee).

Natuurlijk hopen we dat er weer veel animo is voor deze tocht. In Drunen waren wij met ruim 20 mountainbikers en dat willen we op zondag 30 november zeker weer. Ga je mee? Geef je dan op via een bericht aan ko@lbnk.nl of kees@lbnk.nl. Graag erbij vermelden of je een mountainbike wilt huren, of je eventueel kunt rijden en of je een fietsendrager hebt.

We hebben er zin in!

Sportieve groet,

Ko, Kees en Ed

MTB