Mountainbiken in de Drunense Duinen: zondag 26 oktober 2014

De start van het LbnK mountainbike seizoen is zondag 26 oktober 2014 met een mountainbike tocht door de Drunense Duinen. De opstapplaats van deze tocht is uitspanning “De rustende Jager” op de Oude Bossche Baan 11 in Biezenmortel in Noord-Brabant. We willen graag om 09.30 uur op de mountainbike zitten. Dit betekent dat we om 08.00 uur vertrekken vanaf de Sportweg in Kockengen.

In de Drunens Duinen ligt een prachtig mountainbike parkoers. Je rijdt een rondje van ongeveer 25-28 kilometer. Halverwege ligt aan het parkoers een restaurantje waar je eventueel een kop koffie kunt gaan drinken. Er zullen ervaren mountainbikers meegaan, maar ook sporters die (bijna) nooit mountainbiken. Dit is uiteraard geen probleem. De groep hoeft niet bij elkaar te blijven en bij iedere groep blijft een ervaren mountainbiker. Na afloop gebruiken we gezamenlijk nog iets in “De Rustende Jager” en daarna gaan we weer naar huis.

Wil je mee, maar je hebt geen mountainbike? Dit is geen probleem. Bij “De Rustende Jager” kun je voor € 20,= een mountainbike huren (dit is inclusief helm). Om deze te kunnen huren moet je wel een geldig legitimatiebewijs bij je hebben. Als je een mountainbike wilt huren geef dit dan even aan ons door, want dan reserveren we deze alvast voor je. Heb je wielerschoenen voor SPD pedalen, dan zijn deze geschikt voor deze mountainbikes, anders gewoon sportschoenen meenemen.

Ga je ook mee? Geef je dan op. Dit kan door een bericht te sturen naar info@lbnk.nl.
Graag willen we dan het volgende van je weten:

• Heb je zelf een mountainbike of wil je er een huren?
• Heb je wielerschoenen voor SPD pedalen (alleen bij huren)?
• Kun je zondag 26 oktober rijden?
• Als je rijdt hoeveel mensen en mountainbikes kun je dan vervoeren?
• Vertrek je vanaf de Sportweg of ga je op eigen gelegenheid?

In het kort nogmaals:

Wat: Mountainbiken in de Drunense Duinen
Wanneer: Zondag 26 oktober 2014
Vertrek: Om 08.00 uur vanaf de Sportweg in Kockengen
Opstapplaats: “De Rustende Jager”, Oude Bossche Baan 11, Biezenmortel
Huren: € 20,= (incl helm), legitimatie verplicht

Dit mag je niet missen!