Hans van Vianen, mecanicien bij het Belkin Pro Cycling team

Hans van Vianen is een Kockenees en een groot fan van de wielersport. Hij is nauw verbonden met het professionele wielrennen, want hij is mecanicien bij  Belkin en volgend jaar bij TEAMLottoNL. Hans zit vol verhalen over het wielrennen en weet alles over onderhoud, materialen en het afstellen van de racefiets en mountainbike.

_E359528

Op maandag 3 november komt Hans ons vertellen over zijn vak, het professionele wielrennen en geeft hij ons tips voor het onderhoud van de racefiets en mountainbike. Onderhoud is uiteraard het behoud van je fiets, maar preventief onderhoud is zeker zo belangrijk. Hoe voorkom je schade en wanneer moet je vervangen? Wat kun je zelf doen en wat kun je beter aan de “professionals” overlaten?

Met andere woorden, een presentatie die je niet mag missen? Noteer dus alvast in je agenda:
Datum:                  Maandag 3 november 2014

Tijdstip:                19.30 uur

Locatie:                 Spengen 25a, bij Kees en Sonja Fokker

Kom jij ook? Meld je dan even aan via mailadres info@lbnk.nl

Bestuur LbnK