Zondag 21 september: fietsen van Kockengen naar Maastricht

Aankomende zondag 21 september 2014 gaan we fietsen van de Sportweg in Kockengen naar het Vrijthof in Maastricht, om daar te genieten van een welverdiend Limburgs biertje. Met recht welverdiend, want de totale afstand is 225 km. Vervolgens gaan we met de trein weer terug naar Breukelen. Dat betekent dat we vroeg vertrekken: om 07.00 uur s’morgens vanaf de Sportweg. Onderweg stoppen we uiteraard voor een heerlijk kopje koffie met een appeltaartje en in Bergeijk gaan we lunchen. Eenmaal aangekomen in Maastricht is er geen gelegenheid om te douchen. Er gaat geen volgauto mee, dus als je je na afloop wilt omkleden, neem dan kleding mee in een rugzakje. Mocht je in het bezit zijn van een OV-kaart, vergeet die dan niet mee te nemen, want we gaan met de trein terug. Vergeet ook je legitimatiebewijs niet, want we fietsen een groot deel door Belgie. In augustus 2012 hebben Kees en ik de tocht al een keer gedaan en dat is zo goed bevallen dat we dit voortaan ieder jaar willen doen. Vorig jaar is de tocht helaas niet doorgegaan vanwege de weersomstandigheden, maar we gaan er vanuit dat weergoden ons dit jaar gunstig gestemd zijn. Bijgaand tref je ook de link aan naar de route. Ga je ook mee, laat het dan even weten. De teller staat momenteel op drie. Een tocht die je niet mag missen. Link naar de route: http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1400947