OPROEP: SCHAATSEN VOOR HARTEKIND

Beste (aspirant) lid van de schaatsploeg van Hartekind, 

De voorbereidingen voor de Weissensee 2015 zijn in volle gang! In dit bericht vragen we je aandacht voor het volgende:

image001

Meld je aan!

Inmiddels hebben meer dan 22 sportievelingen aangegeven mee te willen schaatsen. We moeten nu gaan komen tot definitieve aanmeldingen. Vul daarvoor bijgevoegd inschrijfformulier in en mail dat naar: info@hartekind.nl

Twijfel je nog? Proef dan sfeer op www.weissensee.nl of kijk op onze website bij Schaatsen voor Hartekind. Je kunt natuurlijk ook bellen met ons bestuurslid Peter-Willem om meer achtergrondinformatie te krijgen. Hij heeft vorig jaar zelf mee geschaatst en zijn telefoonnummer vind je onderaan deze mail.

Graag ontvangen we je aanmelding zo snel mogelijk, maar uiterlijk 1 november a.s. in verband met het op tijd bestellen van de schaatspakken en het organiseren van de schaatsclinics.

Werf andere schaatsers!

Ons streven is om 100.000 euro bij elkaar te schaatsen. Met dit bedrag willen wij onderzoek van de academische kinderhartcentra financieren naar hartfalen bij kinderen met een aangeboren hartafwijking. Daarnaast zal het sponsorgeld gebruikt worden voor de aanschaf van PacePro’s voor kinderen met een pacemaker of een icd. De PacePro is een persoonlijke pacemakerbeschermer die het mogelijk maakt dat deze kinderen wèl kunnen sporten.

Dus stimuleer je collega’s, vrienden en familie om ook mee te doen aan dit geweldig mooie event op 23 januari 2015. Ook de voorbereidingsperiode is een gezellige tijd doordat je samen met andere schaatsers op een sportieve en gezonde manier bezig bent.

Twijfelaars in je netwerk? Laat Peter-Willem contact met hen opnemen voor nadere toelichting, geruststelling of aanmoediging!

Fondsenwervingspagina

We raden je aan om de periode november – eind januari te benutten voor fondsenwerving. Hartekind heeft een eigen fondsenwervingpagina: http://schaatsenvoorhartekind.alvarum.com/. Op deze pagina kun je dan ook jouw persoonlijke fondsenwervingspagina aanmaken.

Lukt het niet, neem dan even contact op met Peter-Willem.

Trainingen

In Amsterdam, Utrecht en Den Haag gaan groepjes Hartekind-rijders trainen. Maandagavond 6 oktober wordt er voor het eerst al geschaatst op de Vechtsebanen. Neem gerust contact op met Peter-Willem als je wilt aanhaken of hierover meer informatie wilt.

Om makkelijk met elkaar af te kunnen spreken zullen we binnenkort een Facebookpagina aanmaken. We willen iedereen vragen zich daarop dan aan te melden.

Schaatsclinics Amsterdam en Flevonice

Op donderdagavond 11 december zal Barbara de Loor een schaatsclinic geven op de Jaap Eden baan in Amsterdam! Die avond zullen we dan ook de schaatspakken uitdelen (inclusief maken van groepsfoto) en gezellig met elkaar borrelen.

Verder kunnen we melden dat er vanaf begin december weer getraind kan worden op Flevonice. Dit onder leiding van ervaren Weissensee-rijders. De definitieve datum is nog niet bekend, maar ook dit zullen we communiceren als we meer weten!

Inschrijving voor de tocht

Je inschrijving voor de toertocht op vrijdag 23 januari 2015 dien je zelf te organiseren. Kijk hiervoor op www.weissensee.nl en doe dit tijdig.

Kies je afstand waar je je goed bij voelt: 50, 100, 150 of 200 km. Je hoeft niet per se 200 km te schaatsen!

Vervoer en verblijf

Je reis naar Oostenrijk dien je ook zelf te organiseren. Je kunt contact opnemen met Just (relatiebeheer@hartekind.nl) als je graag wat tips wilt hiervoor.

Hartekind heeft voor de deelnemers alvast voor 3 nachten, woensdag 21 t/m zaterdag 24 januari, slaapplekken gereserveerd bij het gezellige Seehaus Winkler, aan het meer en op loopafstand van de start/finish. Als je hiervan gebruik wilt maken, stuur dan een mail naar info@hartekind.nl en ontvang het inschrijfformulier. We ontvangen het inschrijfformulier graag uiterlijk 1 november.

De overnachtingen zijn voor eigen rekening. De kosten zijn afhankelijk van het aantal personen en het type appartement. Het is mogelijk om langer of korter te blijven dan de standaard 3 nachten (woensdag 21 t/m zaterdag 24 januari). Je kunt dit aangeven op het inschrijfformulier. Dit is op aanvraag en bij akkoord ontvang je een bevestiging per mail van ons.

Seehaus Winkler heeft appartementen met slaapplaatsen die bestaan uit eenpersoons bedden, tweepersoons bedden en/of slaapbanken. Houd er rekening mee dat wij de definitieve indeling maken. Voor informatie www.seehauswinkler.at

Voor vragen over reservering, slaapplekken, vervoer en/of reis kun je Just Deinum mailen (relatiebeheer@hartekind.nl)

Het is aan te bevelen om uiterlijk donderdagochtend aan te komen, zodat we op donderdagmiddag lekker kunnen inrijden. Velen van ons zullen echter al woensdagavond aankomen. De tip is om te vliegen op Salzburg en verder (gezamenlijk) per auto of trein te gaan. Tijdens de gezamenlijke trainingen kunnen we hier afspraken over maken.

We zien uit naar je positieve bericht!

Met sportieve groet,

Peter-Willem van Lindenberg

Just Deinum (relatiebeheer@hartekind.nl)

Stichting Hartekind

Kerkweg 43

3603 CL  Maarssen

E: info@hartekind.nl

W: www.hartekind.nl