Avondfietsdriedaagse in Kockengen

Join Our Mission organiseert fietstocht voor jong en oud

Op maandag 2, dinsdag 3 en donderdag 5 juni 2014 (met vrijdag-

avond 6 juni als reserveavond) organiseert Stichting Join Our Mission Polen

een driedaagse avondfietstocht in en rond Kockengen.

Dit mooie dorp en omgeving verkennen op de fiets, we hopen dat we alle mensen die graag fietsen hiermee een plezier zullen doen. Er is dagelijks een korte tocht van ongeveer 10 km, bijvoorbeeld voor kinderen, en een lange tocht van ongeveer 25 km. Elke dag is er halverwege de fietstocht een pleisterplaats, waar u koffie/thee/limonade kunt drinken. Even pauzeren en gezellig met elkaar in gesprek raken. U kunt op deze plek ook gebruik maken van het toilet.

De reserveavond op vrijdag 6 juni geeft u de gelegenheid gemiste routes alsnog te fietsen.

Kroon Fietsentechniek in Kockengen leent een aantal E-bikes uit om deze driedaagse te rijden, bel 06-28129598 om er één te kunnen reserveren.

De opbrengst van deze fietstocht is bestemd voor het 18+huis, dat we in Polen aan het bouwen zijn. Kinderen uit twee kindertehuizen in Pieszyce en Piława (Zuidwest Polen) krijgen hier de kans om na hun 18e verjaardag nog één of twee jaar door te groeien naar volwassenheid. We blijven betrokken, ook na hun 18e verjaardag!Door deelname aan deze fietstocht helpt u deze jongeren.

Poster Avondfietsdriedaagse 2014 A3(3)