Zomertijd: we gaan op woensdag weer wielrennen!

Vanaf woensdag 2 april gaan we weer in de avond wielrennen. We verzamelen op de Sportweg en vertrekken om 18.30 uur. De eerstkomende weken zullen we tot ongeveer 20.00 uur tot 20.15 uur wielrennen, naarmate de avonden langer worden vertrekken we om 19.00 uur en wielrennen we ongeveer 2 uur.

Dit jaar gaan we proberen om een andere invulling te geven aan de doordeweekse wieleravond. Niet alleen maar een rondje fietsen, maar ook gerichter trainen met interval, fartlek, tijdritjes, het rijden is een groep en de houding op de fiets. De meest voor de hand liggende locatie om dit te doen is de Bosdijk. In de Bosdijk kun je namelijk trainen in rondjes van 6 km en rondjes van 10km. Op deze wijze blijven we altijd “dicht” bij elkaar ongeacht het individuele niveau.

Uiteraard is deze opzet nieuw voor ons en we zullen proberen het voor iedereen leuk en aantrekkelijk te maken en te houden. Natuurlijk staan wij daarbij open voor jullie suggesties en wensen. Voor aankomende woensdag betekent dit, dat wij om 18.30 uur in rustig tempo in laag verzet naar de Bosdijk fietsen, daar een aantal interval- en groepsoefeningen doen en dan tegen 20.00 uur weer rustig terugfietsen naar de Sportweg.

We hebben er zin in!