LBNK SEIZOENSOPENING 2014

De eerste LBNK seizoensopening in 2013 was een groot succes en we zijn er trots op je te mogen uitnodigen voor de tweede editie!

Op maandag 21 april (2e Paasdag) wordt het LBNK-seizoen 2014 officieel geopend met een Bike-Run.

Vanaf 13.00 uur ben je van harte welkom bij recreatieterrein Bosdijk. Op het recreatiegebied wordt een partytent annex verzorgingspost opgezet. De partytent staat vlakbij de start- en finishlijn zodat iedereen de strijd kan volgen. Na afloop is er gelegenheid om na te praten en sporterslatijn te ventileren. Partners en kinderen zijn ook van harte welkom. Voor de kinderen worden aparte activiteiten georganiseerd.

Tijdschema (onder voorbehoud afhankelijk van aantal teams)
13.00 Verzamelen bij recreatieterrein Bosdijk
13.00 – 13.30 Welkomstdrankje, samenstelling teams wordt bekendgemaakt
13.30 – 14.00 Warming-up (parcoursverkenning)
14.15 Start Bike-Run
+/- 16.15 Binnenkomst laatste deelnemer
17.00 Prijsuitreiking

Een team bestaat uit 1 fietser en 1 loper. Het doel is om als team zo snel mogelijk 17 kilometer af te leggen. De fietser begint en geeft na 12  kilometer  het denkbeeldige stokje door aan de loper die dan begint aan een ronde van 5 kilometer. De teams starten na elkaar en het team met de snelste tijd is uiteraard de winnaar. Echter, de individuele tijden worden ook vergeleken. Wie is de snelste fietser? Wie is de snelste loper? Wie is de snelste man? Wie is de snelste vrouw?

Na afloop zijn er dus meerdere prijzen te verdelen:
1. Het snelste team;
2. De snelste hardloper/hardloopster;
3. De snelste wielrenner/wielrenster.

De snelste tijden blijven geregistreerd als clubrecord en kunnen pas weer worden aangescherpt bij de opening van het seizoen 2015.

Inschrijven
Deelnemen kan vanaf 16 jaar. Je kunt als team inschrijven of individueel aanmelden. In het laatste geval word je aan een andere sporter gekoppeld. Voor de rasatleten onder ons; je mag het ook in je eentje doen! Deelname is gratis.

Denk jij de clubrecords van vorig jaar te kunnen verbreken of vind je het gewoon leuk om mee te doen? Meld je dan voor 12 april 2014 aan! Vermeld hierbij of je wilt fietsen of lopen (of allebei)! Je kunt je aanmelden door een berichtje te sturen naar joop@lbnk.nl.

Joop, Dennis en Maarten