Dennis en zijn Roparunteam

Beste LBNK Sporters!

Zoals de meeste van jullie weten ben ik een fanatiek hardloper. Ik loop vooral, omdat het mij een erg goed gevoel geeft en om uiteraard gezond te blijven.

Dat laatste ‘gezond blijven of zijn’ is niet voor iedereen zo gewoon. Met name wanneer je geconfronteerd word met de diagnose kanker. De strijd die je als patiënt moet voeren om deze ziekte te overwinnen is lang en vooral uitputtend. En iedereen kent in zijn of haar omgeving mensen die iedere dag moeten strijden of hebben gestreden of helaas de strijd niet hebben kunnen overwinnen.

Voor al deze mensen zet het Roparunteam 170 Politie Midden NL en ik ons in. Wij willen ons op een sportieve manier inzetten voor deze mensen onder het motto:”Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven” en om dit voor elkaar te krijgen hebben wij veel geld nodig. Wij stellen alle donaties zeer op prijs. Volg aub deze link en doneer. Je kan doneren aan mij, aan een ander teamlid of het gehele team.

Uw bijdrage komt geheel ten goede aan Stichting Roparun.http://www.roparun.nl/doneren.html?Team=490117

Dennis van Kesteren