Zondag 15 december: Mountainbiken in de Drunense Duinen

Aankomende Zondag 15 december 2013 gaan we mountainbiken in de Drunense Duinen.
We vertrekken ‘s-morgens vroeg om 09.00 uur vanaf de Sportweg. Vervolgens rijden we met de auto naar Biezenmortel, het vertrekpunt van de rit. Het parkoers is ongeveer 28 kilometer lang en dan ben je weer terug in Biezenmortel. Wil je mee, maar heb je geen mountainbike, dan is dat geen probleem want je kunt er daar eentje huren. De huur is ongeveer 20 euro. Het is wel handig om de mountainbike vooraf te reserveren. Dus als je een fiets wilt huren laat het dan uiterlijk donderdag weten, want dan gaan we reserveren. Het zou fantastisch zijn als we, net als vorig jaar, met een grote groep de rit gaan doen. Als je zelf een mountainbike hebt en meegaat, laat het dan ook even weten.