Nabestelling clubtenues

De afgelopen periode is gebleken dat er veel interesse is voor ons clubtenue. En terecht, want wie wil er nu niet sporten in zo’n te gekke outfit!

De collectie wordt ook nog uitgebreid met een skeeler- en een schaatstenue.

Als je voornemens hebt een tenue of een los item te bestellen, vul dan interessefomulier door op de onderstaande link te klikken. LET OP: dit is nog geen bestelling! Naar aanleiding van de interesseformulieren wordt een offerte aangevraagd en worden de definitieve prijzen opgesteld. Op het moment dat deze prijzen bekend zijn ontvang je een mail met de kosten en de vraag of je tot bestelling over wilt gaan. Pas als we hier je akkoord voor hebben ontvangen gaan we over tot bestelling.

Het invullen van het interesseformulier kan nog tot donderdag 14 november, dus wees er snel bij!

Ps. Mocht je er qua maat niet helemaal uitkomen, vraag dan aan iemand die een clubtenue heeft of je dit even mag passen. Lukt dit niet mail ons dan, info@lbnk.nl. Dan kijken we even of wij wat paskleding kunnen regelen.

Link : Formulier clubtenue