De schaatsbaan is weer open!

Vanaf 28 september is de 400 meter ijsbaan in Utrecht geopend en daar gaan we gebruik van maken. Het maakt niet uit of je lid bent van één van onze mooie schaatsclubs uit Kockengen en omstreken. De opzet is om met elkaar te schaatsen.

Juist als je weet dat anderen gaan, ga je zelf ook sneller en waarschijnlijk vaker. We willen op dinsdagavond en donderdagavond gaan schaatsen. Wil je ook mee, neem dan contact op, dan kunnen we niet alleen met elkaar schaatsen maar ook met elkaar meerijden.

Schaatstijden winter (28 september t/m 17 maart)

  • Dinsdagavond – 20.10 vertrekken vanaf de Sportweg – schaatsen vanaf 20.45 tot 21.45 of langer.
  • Donderdagavond – 20.10 vertrekken vanaf de Sportweg – schaatsen vanaf 20.45 tot 21.45 of langer.
  • Eventueel vrijdagavond in overleg schaatsen op de Jaap Eden Baan in Amsterdam.

Heb je interesse?
Stuur een email bericht op info@lbnk.nl