Wakzwemmen in “de Koet” vrijdag 27 september

Wakzwemmen in “de Koet” vrijdag 27 september. Dit is een een unieke kans voor JONG EN OUD-(ers) !

Zaterdag 21 september 2013 heeft ons zwembad weer zijn poorten gesloten.Inmiddels is alles zo’n beetje opgeruimd en we zijn klaar voor weer een lange winterperiode.Er zit echter nog water in het bad. Het water is wel aan het afkoelen maar het biedt ons deze geweldige en unieke mogelijkheid.Doordat het bad pas zaterdag de 28e leeg zal lopen kunnen we nu vlak voor de winter de vaardigheden om uit een wak te klimmen oefenen.We oefenen alleen het op eigen kracht uit een wak komen met behulp van ijspinnen. Deze pinnen mag je zelf meenemen of anders mag je onze pinnen lenen.Oefeningen waarbij je langer achtereen in het water bent kunnen we nu helaas niet doen. Daarvoor moeten we weer wachten op de zomer.Met oa. de medewerking van duiker(s) van Scubadoe die ons ook bij de kinderen al geweldig hebben geholpen is je veiligheid gegarandeerd.De details zijn nog niet precies bekend maar we houden je na inschrijving via de mail en op onze site en twitter op de hoogte.http://www.dekoet.nl/www/zwemlessen/wak-zwemmen.html