Uitreiking cheque Hart van Holland loop

Maandag 8 juli was het dan zover: de bekendmaking van het eindbedrag van de kinder sponsorloop. In aanwezigheid van de lokale pers werd de cheque door een aantal kinderen die deelgenomen hadden uitgereikt aan Eric de Haan, directeur  van bibliotheek Angstel, Vecht en Venen.  Hij was blij verrast bij het zien van de cheque met een bedrag van  1.851,60 euro.  Toen bleek dat dit nog niet alles was en het eindbedrag maar liefst 2.126,10 euro bleek te zijn was dit helemaal boven verwachting. “Dit bedrag zal geheel besteed worden aan de jeugdhoek in de bibliotheek van Kockengen. Het geld is ten slotte door de jeugd binnengehaald en zal dus ook geheel  ten goede komen aan de jeugd”, aldus Eric de Haan.  Een betere besteding hadden wij als organisatie niet kunnen wensen.  We willen de scholen en alle kinderen die hebben deelgenomen van harte bedanken voor de medewerking en het fantastische bedrag dat zij hebben opgehaald!