LbnK in nieuw clubtenue

Eindelijk was het afgelopen weekend zover. Het nieuwe clubtenue van de LbnK is een feit. Een mijlpaal in de nog prille historie van buitensportvereniging de Laatste bus naar Kockengen. Opgericht in September 2012 met als doel om zoveel mogelijk mensen met elkaar in contact te brengen om samen buiten te gaan sporten. Vanaf nu zijn veel LnbK fietsers, lopers en skeelers te herkennen aan hun nieuwe clubtenue.

Daar zijn de sporters super trots op. Vele sporters hadden zich verzamelt bij voor de groepsfoto. De fietsers zijn vervolgens met elkaar een rondje gaan fietsen. Het enthousiasme waarmee de sporters bewegen bij de LbnK is precies waar naar gestreefd wordt. Sporten en bewegen is leuk, gezond en gezellig. Door het nieuwe clubtenue hoopt de LbnK nog meer mensen en sporters te motiveren om met elkaar buiten te gaan sporten.

Het clubtenue is mede mogelijk geworden door de ondersteuning van een twaalftal sponsoren. Dankzij hen was het voor de LbnK sporters mogelijk om een compleet tenue (winter en zomer) aan te schaffen.  In het clubtenue zijn de kleuren verwerkt van het logo van de LbnK: het busbord van lijn 127. In het tenue is met deze kleuren subtiel onderscheid gemaakt tussen de verschillende disciplines.

De LbnK timmert de laatste tijd succesvol aan de weg. Inmiddels heeft zij 60 leden en het aantal actieve sporters ligt nog hoger. Ook de Hart van Holland Loop die onlangs is gehouden is Kockengen was een zeer geslaagd evenement.  De LbnK beschikt niet over een eigen accommodatie. Haar website lbnk.nl is een soort digitaal clubhuis dat zeker de moeite waard is om eens te bezoeken.