Join Our Mission organiseert fietstocht voor jong en oud

Avondfietsdriedaagse in Kockengen

Op maandag 24, dinsdag 25 en donderdag 27 juni 2013 organiseert Stichting Join Our Mission Polen weer een driedaagse avondfietstocht in en rond Kockengen. Start en finish is bij de Gereformeerde kerk in Kockengen.

Ons eigen mooie dorp en omgeving verkennen op de fiets, we hopen dat we alle mensen die graag fietsen hiermee een plezier zullen doen. Er is dagelijks een korte tocht van ongeveer 10 km, bijvoorbeeld voor kinderen, en een lange tocht van ongeveer 25 km, bijvoorbeeld voor E-bikes. Elke dag is er halverwege de fietstocht een pleisterplaats, waar u koffie/thee/limonade kunt drinken. Even pauzeren en gezellig met elkaar in gesprek raken.

De opbrengst van deze fietstocht is bestemd voor het 18+huis, dat we in Polen aan het bouwen zijn. Kinderen uit drie kindertehuizen in Pieszyce, Dzierżoniów en Piława (Zuidwest Polen) krijgen hier de kans om na hun 18e verjaardag nog één of twee jaar door te groeien naar volwassenheid. Deze jonge mensen staan dan alleen in de wereld, terwijl ze op deze leeftijd een steuntje in de rug nog best kunnen gebruiken. Begrijpt u onze betrokkenheid en belangstelling, ook na hun 18e verjaardag? Er is nog veel geld nodig om dit huis af te kunnen bouwen.

Wanneer         24, 25, 27 juni

Hoe laat          starttijd 18:00 – 19:00 uur, finishtijd uiterlijk 21:30 uur

Waar                start en finish bij de Gereformeerde kerk aan de Dreef

Afstand            twee afstanden: 10 km of 25 km

Inschrijfgeld   volwassenen € 7,50 en kinderen (basisschoolleeftijd) € 2,50

Waarvoor        de opbrengst is bestemd voor het 18+huis in Polen

Kinderen in de basisschoolleeftijd fietsen uitsluitend onder begeleiding van een volwassene

www.joinourmission.nl