Inschrijving Hart van Holland loop is geopend!

Vanaf vandaag 10 mei is de online voorinschrijving voor de Hart van Holland loop geopend!

Je kunt kiezen uit de afstanden 5,3 en 10km. Deze gezellige kleinschalige prestatieloop, georganiseerd door de LbnK gaat door de fraaie oude dorpskern en het weidegebied van Kockengen en is volledig verhard. Dit evenement vindt plaats op 18 juni vanaf de Driestammenweg in Kockengen.

Wil jij later kunnen zeggen dat jij erbij was die eerste editie van de Hart van Holland loop? Schrijf je dan snel in via :

http://www.hartvanholland.net/hardlopen/?page_id=6

Naast de prestatieloop vindt er ook een sponsorloop voor de kinderen vanaf groep 5 plaats. De kinderen lopen geld bij elkaar voor de bibliotheek in Kockengen. Inschrijven voor de sponsorloop verloopt via de lokale basisscholen. Meer informatie over de prestatieloop en de sponsorloop is te vinden op www.hartvanholland.net/hardlopen.