Fietsvakantie Alpen

Graag jullie aandacht voor het volgende. Ik wil graag onder de LBNK-ers peilen of er interesse is om een week/midweek/lang weekend te organiseren om te gaan fietsen in de Alpen. Hoogtepunt van deze trip moet de Marmotte worden die we dan als groep gaan fietsen. De week is voor alle niveau’s toegankelijk omdat er tijdens de Marmotte (180 km over Croix de Fer, Telegraph, Galibier en Alpe d’Huez) een busje meerijdt met chauffeur waarin kleding, materiaal, proviand kan worden gedropt. Eventuele afvallers tijdens de toch kunnen met het busje mee. Als je delen van de tocht wil rijden kan dat op deze manier ook.

Ik wil het regelen in de eerste week van september (dat komt mij qua werk het beste uit). We kunnen een hele week, van maandag tot zondag, of van woensdag tot zondag. Hangt af van de voorkeuren van de deelnemers.

Ik heb bij een paar accomodaties al informatie opgevraagd en we moeten snel beslissen of we iets als dit willen organiseren omdat het voor grote groepen (vanaf 10 personen) lastig is om nog accomodatie te vinden. Kosten? Denk aan 465,- euro incl eten (ontbijt, pastalunch en diners) voor een week.

Graag hoor ik zsm of er binnen LBNK belangstelling is voor deze trip naar de Alpen.

Gerrit