2 Februari: Het Kockengense verenigingsspel!!

Het is bijna zover. Op zaterdag 2 februari wordt in de recreatieruimte van het bejaardenhuis voor de 2e maal het verenigingsspel gehouden. En we weten natuurlijk allemaal nog hoe het vorig jaar is afgelopen……. De LbnK ging er met de hoofdprijs vandoor.

LbnK, de vereniging met de langste adem. En zolang dit zo blijft, blijft ook de stelling overeind dat duursport goed is voor de intelligentie.

Uiteraard zijn wij nu de vereniging waar jacht op wordt gemaakt. Al onze sportieve tegenstanders hebben maar 1 doel: Het beter doen dan vorig jaar, de LbnK van de troon stoten. Wij hebben een schijnbaar eenvoudiger doel: Beter kan niet, dus evenaren is voldoende.

Daar gaan wij dan ook voor. Het team van vorig jaar is ongewijzigd: Annelies, Robert, Patrick en Ed. We gaan weer voor die hoofdprijs en zullen de eer van de LbnK verdedigen en hooghouden. Het enige onderdeel voor de LbnK waar winnen belangrijker is dan meedoen.