Eerste bijeenkomst LbnK

Zaterdag 3 november werd de eerste jaarlijkse bijeenkomst gehouden door de LbnK. Iedereen die het afgelopen jaar met de LbnK mee had gesport was uitgenodigd. Kees en Sonja Fokker hadden de schuur (of beter gezegd: het buitenverblijf) beschikbaar gesteld voor deze bijeenkomst. Een perfecte locatie! De kleine 30 aanwezigen werden toegesproken door Maurik van den Haak, mede initiatiefnemer en kersverse voorzitter van de LbnK. Hij stond onder andere stil bij de activiteiten waar afgelopen jaar aan deelgenomen is en die georganiseerd zijn door de LbnK, de oprichting van de vereniging, het clubtenue en de agenda voor 2013. Verder was er nog ruim de tijd om ervaringen met elkaar te delen, de foto’s van het afgelopen jaar te bekijken en activiteiten voor 2013 aan te dragen. Dit alles gebeurde in een informele sfeer onder het genot van een hapje en een drankje. Harm verblijdde ons nog eens extra door hamburgers en braadworsten klaar te maken op de bbq. Al met al een zeer geslaagde avond waar er hopelijk nog vele van zullen volgen!