Mud Masters Obstacle Run 2012

Een aantal van jullie heeft er al iets van meegekregen. Er is een ultieme uitdaging is op komst: de Mud Masters Obstacle Run 2012!
Heb je zin om je uit te leven, verlang je terug naar je diensttijd of wil je gewoon lekker ploeteren in de modder? Dan bieden wij je hierbij de kans!
Vanuit de Lbnk gaan we met elkaar een avontuurlijke hindernisbaan van 12 km afleggen. Denk bij avontuurlijk aan trappen, ruiterpaden, kruipgangen, militaire hindernissen, water en … veel modder!!! De opbrengst is voor een goed doel: het revalidatiefonds. Er is ter plaatse een finish party met live muziek georganiseerd waar we wat zullen eten, drinken en napraten. Ik heb zo’n vermoeden dat daar al de eerste heroïsche verhalen boven komen borrelen …

Het evenement vindt plaats op zaterdag 6 oktober op het recreatieterrein De Groene Weelde (Haarlemmermeer).
Inschrijven kan via de website www.mudmasters.nl. Hier tref je ook meer informatie over het evenement aan.
Let bij het inschrijven op dat je kiest voor startgroep Delta (start om 10.00 uur).
De inschrijving (voor 1 juli) kost 39,50 euro. Inbegrepen is je deelname, een T-shirt en de toegang tot de Finish party.
Verder het verzoek je na je inschrijving bij mij via de mail aan te melden. Dan houd ik je op de hoogte van de ontwikkelingen en kan ik hier qua vervoer rekening mee houden.
Tot slot: schrijf je tijdig in, want als de startgroep Delta vol is kun je niet meer tegelijk met ons starten!

Groeten Patrick Spoel, namens Lbnk