Grenslandklassieker 20 mei in Geleen/Neerbeek

Geschreven door Gerrit

Gisteren een nieuwsbrief van de grenslandklassieker in Geleen/Neerbeek ontvangen, datum 20 mei. Iedereen heeft dus nog genoeg tijd om in vorm te raken. Het zou leuk zijn als we deze tocht met een mooie groep kunnen fietsen. Er kan gekozen worden uit verschillende afstanden: 95km, 145km, 170km en 210km. In verband met de tocht Trois Ballons in juni in de Vogezen zullen Rob, Richard en ik naar alle waarschijnlijkheid de 210km gaan doen (zie er nu al tegenop).

Ik ga er niet vanuit dat iedereen zich inschrijft voor de 210 km, maar wellicht kunnen we wel met zijn allen starten en een mooie foto maken voor BlueRibbon. Ook wel gezellig als we in het begin met een mooie groep de tocht beginnen. Bij elke splitsing van de routes zullen er dan wellicht een paar man afvallen denk ik. En bij deze beloof ik dat er in het begin niet als een gek gefietst zal worden, iedereen kan dus mee  Zal er persoonlijk op toezien dat er normaal gefietst wordt.

De grenslandklassieker is een schitterende tocht, persoonlijk vind ik hem mooier dan de Amstel Gold Race of Limburgs Mooiste. Goed georganiseerd en je komt er van alles tegen. Wie weet komen we de baas uit de bijlage tegen en kunnen we bij hem aanhaken  Ik verwacht dat dat makkelijker zal zijn dan aanhaken bij de dames die ons vorig jaar inhaalden bij het stuwmeer van Eupen!!

Kortom, laat even weten of er interesse is om mee te gaan naar de Grenslandklassieker.