We gaan weer fietsen

 Wat hebben we een fantastische sportieve winter achter de rug. Natuurlijk was het weekje  schaatsen een absoluut hoogtepunt. Het ijs is echter verdwenen en de dubbele  cijfers  beheersen al het weerbericht. De lentekriebels beginnen merkbaar de overhand te krijgen.

 Tijd om te gaan fietsen.

Vanaf volgend weekend gaan we weer starten. Nieuw dit jaar is dat we naast de zondagochtend ook op zaterdagmiddag gaan trainen. De zaterdagmiddag is bij uitstek geschikt voor de beginnende fietser. De rondjes zijn in het begin maximaal 50 kilometer en de gemiddelde snelheid is voor de beginnende fietser goed te doen. Ook kan er in overleg met de groep onderweg een kop koffie gedronken worden.

Kijk voor meer informatie over vertrektijden e.d. op lbnk.nl/fietsen

Tot volgende week.