Nog twee plekjes over…skiken!!

Het is zover: wij gaan kennis maken met het skiken. Het eerste evenement dat door de LbnK wordt georganiseerd.Op zondag 13 november hebben we een instructieles geregeld voor 14 personen in de mooie omgeving van Soest en we gaan er een leuk sportevenement van maken, compleet met koffie, appelgebak en een broodje.

Het programma ziet er als volgt uit:08.30 – 08.45 verzamelen op de Sportweg08.45 vertrek van Sportweg naar Soest09.30 – 10.00 introductie skiken voor de hele groep10.00 – 11.00 groep 1 gaat Skiken, groep 2 alternatief programma verzorgd door Ed en Maurik11.00 – 12.00 groep 2 gaat Skiken, groep 1 alternatief programma verzorgd door Ed en Maurik12.00 – 12.30  lunch, verzorgd door LbnKDe totale kosten voor deelname aan dit evenement zijn € 17,50 per persoon, dat is dus inclusief de huur van de skikes, de koffie, appelgebak en broodjes.De deelnemers zijn: Job, Marianne, Ariane, Patrick, Maurik, Alex, Wilma, Marla, Ed, Sandra, Marco en Eric.Dit zijn twaalf deelnemers. Met ander woorden er is nog ruimte voor twee personen.Als je ook mee wilt, geef dit dan zo snel mogelijk aan ons.Gewoon door dit email berichten te beantwoorden onder vermelding van de schoenmaat en je lengte.Voor de fietsers onder ons die niet meegaan skiken. De zondagmorgen rit vertrekt gewoon om 10.00 uur vanaf de Sportweg.
Het zou leuk zijn als jullie een rondje Soest fietsen en daar een tussenstop maken om samen met ons een bakkie koffie te drinken met een appelgebakje.

De skikeles start op de parkeerplaats aan de Beaufortlaan in Soest.Ed en MaurikLbnKP.S.: voor diegenen die facebook hebben, klik dan even op de LbnK pagina vind ik leuk aan (dan kunnen jullie ook de LbnK berichten op facebook volgen).