De Nederlandse Berg

Geschreven door Gerrit Vermeulen

Misschien al eens gehoord van het initiatief De Nederlandse Berg? Een berg. In Nederland. Het kan. Echt. En er wordt aan gewerkt ook.Tijd voor serieuze dingen. Fase 1: brainstormen met alle deskundigen. Eerst waren het er drie. Toen vier. Toen vijf. Toen tien. Toen vijftien. Toen dertig. En ondertussen zijn het er vijftig. Komende dinsdag zitten ze bij elkaar, die vijftig geologen, economen, marketeers, ingenieurs, architecten, sportbestuurders, managers, adviseurs en onderzoekers. Doel: nadenken over het ondenkbare. Brainstormen over een berg in Nederland.

Ik doe mee aan een ontwerpwedstrijd. Het ontwerp met de meeste stemmen zal in productie worden genomen en binnenkort via de webwinkel op site www.diebergdiekomter.nl kunnen worden aangeschaft. Opbrengst gaat naar het haalbaarheidsonderzoek van De Berg.

Welk shirt spreekt je het meest aan? Ik hoop natuurlijk dat dat mijn ontwerp is (zie bijlage). Als ik jullie een stemadvies mag geven, stem op mijn ontwerp, zou leuk zijn als die uiteindelijk gedrukt gaat worden. SNEL STEMMEN DUS! op: http://www.diebergkomter.nl/polls/

Het shirt met de tot berg omgebouwde tulp verdient veel stemmen