Rondje Schoonhoven zondag 18 september

De verwachtingen waren niet goed, maar het tegengestelde was waar. Het was fantastisch fietsweer.  Doordat het routeprogramma ons even in de steek liet, had geen van ons de juiste weg van het Rondje om Hilversum in het hoofd en werd gekozen voor het vertrouwde rondje Schoonhoven van  84km. Vandaag waren we met z’n vieren: Marco, Ronald, Ed en Gerrit Vermeulen. Getipt door z’n broer Sjaak reed Gerrit voor het eerst mee. Echter een beginneling kun je Gerrit allerminst noemen. Hij kent niet alleen de wielerklassiekers, hij heeft er ook al wat op z’n naam staan, net als vele bekende bergen uit de tour. Dat betekent niet alleen een ervaren fietser erbij, maar ook mooie wielerervaringen. Gerrit fietst regelmatig georganiseerde tochten in Nederland. De eerstkomende  is op 9 oktober in Nijmegen de I2Live Classic van 100 km. Deze tocht is voor een goed doel. De link naar de site vind je bij Evenementen. Zoals Gerrit al zei: Misschien ook wel leuk voor jullie om aan mee te doen?

Laat het even weten als je interesse hebt, dan gaan wij ook mee met een groepje vanuit de LbnK.

Reageer snel want het is zo 9 oktober!

Maurik en Ed hebben interesse.