De woensdagavondrit Rondje Botshol

Gestart met een groep van 6 man en geëindigd in twee groepen van in totaal 7 man bij het altijd prachtige rondje Botshol. Zoals al aangekondigd, wordt er vanaf deze woensdag gefietst in twee groepen, een tourgroep en een snelle groep. Op deze wijze hoeft niemand de zeem uit zijn broek te rijden en heeft iedereen een voldaan gevoel. De wind was redelijk stevig en sommige automobilisten wat ‘fietsers onvriendelijk’, ondanks ons vriendelijk weggebruik.

De wijze waarop het tempo in de snelle groep wordt bepaald was tot op heden vrij primair. Wie het hard fietst, rijdt voorop en als je over wilt nemen, moet je er eerst maar overheen zien te komen. Maar gelukkig is er nog Wout. Halverwege haakte hij aan en niet veel later had hij de losgeslagen kudde veranderd in een geoliede machine. Vloeiende aflossingen en een gestroomlijnde fietsgroep. Zo leren we ieder keer weer bij.

Het resultaat van de snelle groep tref je onderstaand aan.

De fietsers van vandaag: Marco, Kees, René, Johan, Wout, Ed en Maurik

De geplande route voor aankomende zondag ontvangen jullie zo spoedig mogelijk.