• Hoe werkt de LbnK

   

  De LbnK is een vereniging zonder accommodatie. Via sociale media en onze website vind je alle informatie die nodig is om gezellig met elkaar te sporten. Op de website vind je de laatste nieuwtjes, de activiteiten en de sportieve agenda.

  Het prikbord is het medium om met andere sporters in contact te komen om af te spreken of ervaringen te delen. Wil je ook op het prikbord berichten plaatsen, meld je dan eerst even aan.

  Je hoeft niet af te spreken om toch samen te kunnen sporten. Per sportonderdeel hebben we vaste sport- of trainingstijden, waar je van harte welkom bent. Het principe is heel eenvoudig. We sporten met wie er dan aanwezig is. Je hoeft je niet aan of af te melden en neem gerust andere sporters mee. Onder Buitensport vind je alle informatie over de sportonderdelen en onder agenda zie je de sport- en trainingstijden.

  Wat wij zelf heel leuk vinden is om een paar keer per jaar met z’n allen eens iets anders te doen. Een minder populaire buitensport. We streven ernaar om vier keer per jaar zo’n clinic te organiseren. Vorig jaar zijn we wezen skiken. Heb je dat wel eens gedaan? Heb je er wel eens van gehoord? Het was heel erg leuk. Lees onder Nieuws over deze ervaring en bekijk vooral het filmpje.

  Het belangrijkste is dat je plezier beleeft aan het sporten en wij zouden het leuk vinden als je die fijne ervaringen met ons wilt delen. Stuur eens een foto in of schrijf een stukje en wij zorgen ervoor dat het op de site onder nieuws wordt gepubliceerd.

  De LbnK is een vereniging en dat betekent dat je ook lid kunt worden, maar dat is niet verplicht. Ook als je geen lid bent, ben en blijf je van harte welkom. Waarom zou je dan lid worden? Het voordeel voor jou is dat je tegen gereduceerd tarief een clubtenue kunt aanschaffen en dat je altijd op de hoogte wordt gehouden van onze activiteiten. Het voordeel voor ons is dat wij sportieve activiteiten en trainingen kunnen organiseren en de website kunnen blijven onderhouden.

  Wil je meer weten over het lid worden of over het clubtenue, ga dan naar de pagina Lidmaatschap en de pagina Clubtenue of neem contact met ons op via info@lbnk.nl

  Uiteraard staan wij altijd open voor suggesties en aanbevelingen om sportief in beweging te blijven.